**Verzendbeleid Unikon.nl**

Bij Unikon.nl streven we ernaar om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken. Hieronder vindt u ons verzendbeleid om u te informeren over de procedures, kosten en levertijden.

**1. Verzending:**
- We verzenden binnen [aantal] werkdagen na ontvangst van de betaling en bevestiging van uw bestelling.
- Bestellingen worden verzonden naar het opgegeven afleveradres tijdens het bestelproces. Zorg ervoor dat uw adresgegevens correct zijn ingevoerd.

**2. Verzendkosten:**
- De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van uw bestelling en het afleveradres. De exacte kosten worden weergegeven tijdens het afrekenen.
- Bij bestellingen boven een bepaald bedrag bieden we mogelijk gratis verzending aan. Controleer onze website voor actuele aanbiedingen.

**3. Verzendmethoden:**
- We maken gebruik van betrouwbare verzendpartners om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig en op tijd aankomt.
- U ontvangt een verzendbevestiging met trackinginformatie zodra uw bestelling is verzonden.

**4. Internationale verzending:**
- We bieden internationale verzending aan. Houd rekening met langere levertijden voor internationale bestellingen.
- Let op: Mogelijk zijn er douanekosten of invoerrechten van toepassing, afhankelijk van het land van bestemming. Deze kosten zijn voor rekening van de ontvanger.

**5. Leveringstijd:**
- De geschatte leveringstijd varieert afhankelijk van het afleveradres en de geselecteerde verzendmethode. U ontvangt een geschatte levertijd tijdens het afrekenen.

**6. Niet-geleverde items:**
- Als een item niet kan worden geleverd vanwege onjuiste adresgegevens of afwezigheid van de ontvanger, wordt het teruggestuurd naar ons magazijn. Neem contact op met onze klantenservice om verdere regelingen te treffen.

**7. Vertraagde levering:**
- In het geval van vertraagde levering zullen we u op de hoogte stellen en ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Bedankt voor uw aankoop bij Unikon.nl. Als u vragen heeft over ons verzendbeleid, neem dan contact met ons op via unikon@upcmail.nl of 0646453905.